mail  
   

Aktualności

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program:  Erasmus+

Sektor: Kształcenie i szkolenia zawodowe

Akcja 2.  Współpraca na rzecz innowacji i dobrych praktyk

Tytuł projektu:  Start-Up Internationalisation in the agriFOOD industry

Numer projektu: 2018-1-ES01-KA202-050874

Okres realizacji: 01.10.2018-30.09.2020

Celem projektu jest opracowanie profilu kompetencji zawodowych, opisującego wiedzę, umiejętności i kompetencje, które powinien posiadać przedsiębiorca MŚP aby wdrożyć skuteczne praktyki internacjonalizacji w swojej firmie. Kolejnym etapem będzie stworzenie platformy szkoleniowej, która będzie narzędziem internetowym z modułowymi treściami szkoleniowymi dostępnymi jako otwarte zasoby edukacyjne dla przedsiębiorców z sektora MŚP w krajach europejskich.

Partnerzy projektu:

FEDACOVA (Federation of Food Industries of the Region of Valencia) - Hiszpania - koordynator

Sieć Badawcza ŁUKASIEWICZ – Instytut Technologii Eksploatacji - Polska

Instalofi Levante S.L.- FyG Consultores - Hiszpania

Power Net Consulting - Rumunia

TUERKIYE SUET ET GIDA SANAYICILERI VE UERETICILERI BIRLIGI DERNEGI- SETBIR - Turcja

Vocational Training Centre – VCVTC - Estonia


Kontakt: Katarzyna Skoczylas, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

 

 <powrót

 

Obszary działalności

 

 

 

Czasopismo Ł- ITeE 

 


pinf logo mini


 

 

 


 

biuletyn 2015 01


 


  

akredytowana iob logo

 

  


Dane osobowe